profielfoto

Over Honden "Knip" Salon Yoni

Mijn naam is Yoni Knip. In 2003 heb ik mijn diploma voor hondentrimster gehaald bij Cursuscentrum Dierenverzorging in Barneveld. Ik ben toen begonnen met een eigen trimsalon aan huis bij mijn ouders in Lambertschaag. In 2008 is Dierenpension “De Boerdik” geopend en zij hebben mij gevraagd om in hun bedrijf te komen werken. Hier heb ik mede dankzij dit bedrijf veel ervaring opgedaan en mijn klanten kring op kunnen bouwen. In 2012 heb in mijn diploma gehaald om ook te kunnen werken in het Honden-Kattenpension.

Sinds 1 oktober 2017 heb ik mijn eigen trimsalon aan huis in Medemblik.

Alle rassen, honden & katten

In mijn salon behandel ik alle honden- en kattenrassen, groot en klein, rashond en kruisingen. In overleg met u wordt uw hond in model gebracht volgens rasstandaard. Indien uw hond niet onder een bepaald ras valt, wordt deze volledig naar uw wens in model gebracht voor zover de vachtstructuur van de hond dit toelaat.

Standaard trimbeurt

Een standaard trimbeurt  bestaat uit het knippen/plukken/effileren/scheren (dit is afhankelijk van de vacht type van uw hond), wassen, voetjes leeg knippen, nagels knippen oortjes leeg plukken en schoon maken. Ook kunt u bij mij in de salon terecht voor een regelmatige kam,borstel en/of wasbeurt van uw hond of kat.

Pupbehandeling

Ook kunt u al op jonge leeftijd van uw pup bij mij terecht, want u kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen om uw hond te laten wennen aan de trimsalon. Dit kan al vanaf 8-13 weken, Deze behandeling bestaat met name uit het knippen van de scherpe nageltjes en als de hond zich op zijn gemak voelt krijgt hij/zij een lekkere badbeurt en wordt de hond vriendelijk droog geföhnd.

Portfolio - voor en na

Voor Na
Voor Na
Voor Na
Voor Na

Wat klanten op Facebook zeggen over Honden "Knip" Salon Yoni

"Vandaag is mijn hondje heerlijk verzorgd. Het was voor hem de eerste keer dus best spannend, maar het ging erg goed. ze stelde Filos echt op zijn gemak! Nogmaals bedankt! Aanrader!!"

Ilona Klomp

"Met Jip, Noorse boskat, nu 2 keer bij Yoni geweest.Geweldig!! Yoni, je bent een vakvrouw, lief voor Jip en niets is je teveel. Een paar teken, haal je even weg. Mij helpen met anti vlooi doe je ook. Jip is weer gelukkig, geen knoop meer te vinden en ik ook. Kom zeker bij je terug!"

Astrid Offenberg

"Professioneel, enthousiast en in control met de hond."

Michel van der Eem

footer-dog-free-img-1-214x300.png
Scroll naar top